AANGENAAM, KENNIS TE MAKEN

WIE BEN IK

AANDACHT

PATIËNTGERICHT

OOG VOOR DETAIL

HALLO, MIJN NAAM IS GUIDO HEIJSTERS

Ik ben een Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurg,
met een voorliefde voor esthetiek van het gelaat,
gerichte service en klantvriendelijkheid.

Dr. Guido Heijsters behaalde zijn diploma tandarts, met onderscheiding, aan de Katholieke Universiteit Leuven in 2005, alwaar hij in 2010 ook afstudeerde als geneesheer. Voor zijn opleiding tot specialist volgde hij, van 2010 tot 2011, een jaar algemene heelkunde in het Imelda ziekenhuis te Bonheiden. De erkenning in de Stomatologie volgde na twee jaar. Van 2011 tot 2012 stond hij onder leiding van Prof. Dr. J. Schoenaers in het Universitair Ziekenhuis te Leuven, en van 2012 tot 2013 onder leiding van Dr. T. Hoppenreijs in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem (NL). Van 2013 tot 2014 specialiseerde hij zich verder in de maxillofaciale heelkunde in het Ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. In 2020 behaalde hij zijn titel Master of Science in de Esthetische Aangezichtschirurgie aan de Universiteit van Witten/Herdecke (D) via de EFMZ.

Hij is werkzaam zijn op de dienst Mond-, Kaak- en Aangezichtsheelkunde / Hoofd-Halschirurgie in het Ziekenhuis Oost-Limburg (campus Genk en Maaseik), alsmede in de privé praktijk Skin Q, te Rekem (Lanaken).  In de prive praktijk houdt hij zich exclusief bezig met de esthetiek van het aangezicht en huidverbeterende therapie.

Zijn voornaamste aandachtsgebieden buiten de algemene kaakchirurgie, zijn orthognatische (kaakcorrigerende) chirurgie, implantologie en esthetische / plastische chirurgie van het gelaat, waaronder ook behandeling van littekens van het gelaat, ooglidcorrecties, als de niet-chirurgische esthetische behandelingen (spierverslapper en fillers: injectables).