WAARMEE KAN IK U HELPEN

DIENSTEN

Een geslaagde behandeling
begint met een goed gesprek

Het naar elkaar uitspreken van verwachtingen is van groot belang om tot een geslaagde behandeling te komen. 

Als iedereen weet waar hij of zij aan toe is, komt niemand voor onaangename verrassingen te staan.

- 01

Een spierontspanner is een injecteerbaar eiwit (Botuline Toxine A) dat de behandelde spieren minder doet samentrekken, wat een spierontspannende werking heeft. Hierdoor kunnen bepaalde rimpels verzachten of verdwijnen.

- 02

Fillers zijn een niet-chirurgische esthetische behandeling voor het natuurlijk opvullen van oppervlakkige en diepere rimpels in de huid, het vergroten of verstevigen van de lippen, het (terug) aanvullen van volume onder de ogen en het verbeteren van de gezichtscontouren.

- 03

Hiervoor volg ik een 5-stappen programma van Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren + Voeden, Beschermen. Deze producten werken anders dan  de traditionele huidproducten, namelijk op cellulair niveau wordt de huid verzorgd, hersteld en onderhouden.

- 04

Als de bovenoogleden zwaar wegen of een vermoeide blik veroorzaken, kan ooglidcorrectie aangeven zijn. Deze chirurgische behandeling is vooral gericht op het verwijderen van het huidoverschot, hiermee wordt een frissere en jeugdigere uitstraling gecreëerd. Zo nodig kan een beperkte hoeveelheid van vet verwijderd worden in eenzelfde tijd.

- 05

Een afwijkende beet kan het gevolg zijn van een onevenwichtige groei tussen boven- en onderkaak. Hierbij is een klassieke beugelbehandeling vaak niet in staat het probleem te corrigeren en is een kaakcorrectie noodzakelijk.  Hierbij wordt niet alleen rekening gehouden met de beet, maar uiteraard ook met het aangezicht als geheel.

- 06

Een varia aan behandelingen vallen ook nog onder de aangezichtschirurgie. Denk hier aan verwijderen van huidtumoren in het gelaat (dermato-oncologie), behandeling van weke delen traumata en de behandelingen van littekens. Ook kunt u bij mij terecht voor algemene kaakchirurgische behandelingen als tandvervangingen middels implantaten.